boog

Referenties

Wie is van Hanze

Van Hanze heeft een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Enkele referenties:

 

 

 

Tamara Ranty, Personal Sense, Faciliteert leren van elkaar door community of practice. Verbinder. Trainer en coach voor Sales en Communicatie: 

Miranda is behalve mijn accountant ook mijn businesscoach. Ze vertaalt en verbindt cijfers van mijn business naar groei en resultaat. 

In GroeiLAB Business Planning en Control heb ik geleerd hoe je moet sturen en vooral waar staat mijn bedrijf voor. Na onvrede over mijn huidige accountant ben ik overgestapt naar Van Hanze. Behalve de cijfers coacht ze mij op de vertaalslag naar resultaat. Het geeft mij inzicht hoe mijn bedrijfsvoering in elkaar zit en wat levert het mij op terug rekenend naar de investering en uren. Ik ben me meer bewuster geworden van mijn eigen onderneming en groei van mijn business!

Voor IJssel Wonen heeft Van Hanze E-boekhouding ingevoerd, inclusief een facturatiemodule. Dit gebeurt in abonnementsvorm, waarbij Van Hanze IJssel Wonen begeleidt bij de administratie en adviseert over fiscale en organisatorische vraagstukken. Periodiek kijken we samen hoe IJssel Wonen er voor staat, wat de cijfers doen en betekenen.

"Door het e-boekhouden is het overzichtelijker geworden en kunnen we al een groot deel van de administratie binnenshuis regelen. Waar het meer complex wordt schakelen we Van Hanze bij. Daarnaast hebben we vaste overlegmomenten waarop we kijken hoe we ervoor staan. Het is heel prettig om op deze manier overzicht te hebben en houden over wat er gedurende het jaar gebeurt op boekhoudkundig vlak."

Wouter Versteeg